Kantoor

Ben je een ondernemer? Dan heb ik hier 3 fantastische kantoortips voor jullie indien jullie houden van online shoppen.

Tip 1: koop je kantoormateriaal bij JM Bruneau

Als ondernemer moet je uiteraard ook dagelijks een pak administratie verwerken: papieren nieten, documenten klasseren in mappen, je boekhouding op orde steken, perforeren… Uiteraard moeten al deze zaken ordentelijk gebeuren, anders kom je later voor problemen te staan. Daarom deel ik in deze eerste tip alvast mijn favoriete website waar ik al mijn kantoormateriaal aankoop: JM Bruneau.be! En dankzij de vele JM Bruneau voordeelcodes die er beschikbaar zijn, krijg ik bij elke bestelling een leuk geschenk.

  1. Ruim aanbod: ik verkies JM Bruneau, omdat ze werkelijk alles voor kantoor hebben. Zo hebben ze niet alleen kantoormeubelen (handig als je snel nog een bureau of bureaustoel nodig hebt), maar ook vele mapjes, documenten, papier en schrijfwaren én kuisproducten. Zelfs frisdrank kan je aankopen op JM Bruneau, om dan vervolgens in onkosten te steken in je bedrijf. En bovendien kan je ook printercartridges aankopen. Gedaan dus met shoppen in verschillende webshops, deze site heeft alles
  2. Voordeelcodes en kortingscodes: JM Bruneau staat gekend voor zijn vele voordeelcodes. Dit is eigenlijk gewoon een kortingscode die je kan toevoegen in je winkelmandje, wanneer je een bestelling plaatst op JM-Bruneau.be. Het grote voordeel is dat ze je automatisch zelf al een aantal codes toekennen en deze voor je invullen. Wil je veranderen van voordeelcode? Dat kan, gewoon jouw eigen code selecteren uit de lijst.Een grote aanrader indien je op zoek bent naar een voordeelcode: check zeker de JM Bruneau voordeelcode pagina op TagCity. Daar verzamelen ze alle codes die geldig zijn deze maand. Het zijn vaak codes die je nergens anders kan vinden en waarmee je een leuk geschenk krijgt indien je er een bestelling plaatst. PS: ze hebben nu ook een toffe Browser Plugin opdat je zeker geen goede deals meer vergeet!

  3. Gratis verzending: Is jouw bestelling bij JM Bruneau groter dan €74? Dan betaal je helemaal geen verzendkosten!
  4. 2 jaar garantie: Tijdens mijn carrière als ondernemer heb ik het vaak meegemaakt. Na 1 jaar is je dure printer plots kapot. Of je labelwriter geeft er al na enkele maanden de brui aan. Bij JM Bruneau ben je gedekt dankzij hun 2 jaar garantie.
  5. Snelle levering: als ondernemer wil je geen 3 dagen wachten eer je kantoormeubelen- en artikelen bij jou op bureau toekomen. Een laatste grote troef is dat deze webshop je bestelling binnen de 24 uur levert, omdat ze juist zoveel producten netjes op stock hebben.

Tip 2: kies voor een ergonomische bureaustoel

Als er sprake is van één factor die je kan veranderen om het comfort van het dagelijkse werken in uw bureau te verhogen, dan is het  uw stoel. Iedereen weet intussen dat te lang op je bureaustoel zitten het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk vergroot. Het kan leiden tot rugpijn, gewrichtspijn en zelfs een hernia.

Als ondernemer was er dus altijd één item waar ik nooit op wou besparen. Voor mij geen voordelen of promoties wanneer ik een bureaustoel aankocht. Nee, wel een degelijke, ergonomische stoel. Dat is een investering die een rechtstreekse impact heeft op je gezondheid én productiviteit, dus hier bespaar je niet op!

Enkele goede adressen zijn hier: ergodome, ergo-adivce en Spinalis. Maar ook op JM Bruneau kan je een ergonomische bureaustoel aankopen.

Tip 3: beweeg voldoende!

Neem pauze! Wanneer ik tips geef aan jonge ondernemers, dan merk ik snel dat zij tot wel 5u aan één stuk achter hun PC zitten, zonder pauze te nemen. Dit is niet alleen nefast voor hun gezondheid, maar gaat ook hun productiviteit ten goede. Ik raad iedereen aan om dit te proberen: werk 1 uur aan een stuk, en verplicht jezelf om daarna even te gaan wandelen. Al is dat maar naar het toilet, de koffiemachine. Gewoon 5 minuten bewegen en even wat nieuwe zuurstof in je hersens te pompen.

Mijn pro tip: download de app “Pomodore” en maak gebruik van de Pomodoro Techniek om productiever te worden.

Veel succes in het ondernemen!