NL  ·  FR  ·  EN

Rekrutering en opleiding

NFTE Belgium, jongeren inspireren tot ondernemen

NFTE Belgium is steeds op zoek naar bedrijfsmensen met een hart voor jongeren.

Wil je uw bedrijfskennis en uw ervaring delen met jongeren. En hen zo op weg helpen naar een succesvol professioneel leven. Dan wil NFTE Belgium graag met u samenwerken.

Rekrutering en opleiding

De trainers zijn de hoeksteen van de NFTE-organisatie. Ervaring hebben als ondernemer of ten minste een grote affiniteit hebben met de ondernemerswereld is een basisvoorwaarde. De jongeren tonen immers een grote belangstelling voor praktijkvoorbeelden en getuigenissen van de trainer.

Eén met het beroepsleven

Sommige trainers staan nog in het beroepsleven, anderen hebben hun zaak verkocht. Nog anderen hebben een loopbaan als manager achter de rug en zijn vervroegd uitgetreden, op brugpensioen gesteld of gewoon met pensioen. Er zijn ook trainers die er  bewust voor gekozen hebben om een keerpunt te nemen in hun leven. Eén ding hebben zij gemeen: allen willen zij hun kennis en ervaring in dienst stellen van jongeren. De beschikbaarheid van een trainer kan dus zeer verschillend zijn. Sommige trainers geven fulltime trainingen, anderen geven één of enkele cursussen per jaar. Trainers kunnen een vergoeding ontvangen voor hun prestaties. De kosten worden steeds vergoed.

Hebt U interesse voor het trainerschap? Neem dan contact op met het NFTE-kantoor.