NL  ·  FR  ·  EN

Bedrijven

Intense samenwerking met bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibility) houdt ook een intense samenwerking met het bedrijfsleven in.

NFTE biedt aan bedrijven een platform aan waar zij kennis kunnen maken met sociale organisaties en met de doelgroep van NFTE: de kanszoekende jongeren. Omgekeerd krijgen jongeren de kans om kennis te maken met het echte bedrijfsleven. 

Voor de meeste jongeren is het de eerste maal dat zij een bedrijfsgebouw van binnen zien. Die samenwerking inspireert jongeren tot ondernemerschap en leert hen zowel de passie, de creativiteit als de inspanningen van het ondernemen.

NFTE heeft een netwerk uitgebouwd van belangrijke bedrijven die NFTE ondersteunen. Klik op sponsors om te zien wie de ruggengraat vormt van de NFTE-organisatie. Hier leert u ook meer over de concrete samenwerking.

Naast de grote structurele partners, die zorgen voor de stabiliteit en continuïteit, zijn er ook vele kmo-bedrijven die NFTE ondersteunen.

“Microsoft strongly encourages the entrepreneurial efforts of NFTE’s young people. From Bill Gates to every one of our employees, we understand the spirit of creation. We encourage the business community to join us in supporting this great program for helping our youth get practical hands-on experience in business.”
Jeff Raikes, Office of the President, Microsoft