5 succesvolle reiswebsites in Belgie

Verreweg het grootste gedeelte van de Belgen is dol op reizen en zou graag veel van de wereld willen zien. Hoewel dat praktisch gezien niet altijd mogelijk is, kun je natuurlijk altijd klein beginnen. Voor je op reis gaat, vind je op reiswebsites allerlei handige informatie. Maar wat zijn nu eigenlijk de vijf meest succesvolle reiswebsites in Belgiƫ? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Reizen.be
Op deze website vind je ontzettend veel informatie over de verschillende reizen die je kunt ondernemen. Of je nu met een cruise mee wil of liever zelf met de auto op stap gaat, het is op reizen.be allemaal beschikbaar. Er worden allerlei handige tips gegeven voor eender welke vakantie. Bijvoorbeeld hoe je tijdens een lange autorit de kinderen vermaakt of wat de beste kleding is voor een skivakantie. Begrijpelijk dat deze website tot de meest populaire van het land behoort.

Zomerbrochure.be
Hier vind je wat minder achtergrondinformatie, maar je kunt er wel direct talloze reizen boeken. Er zijn maar weinig aanbieders waar je voor zo weinig geld al een complete vakantie kunt boeken. Er is altijd wel een scherpe deal beschikbaar en bovendien worden er ook nog eens regelmatig wedstrijden gehouden. Overigens betekent dat niet dat er helemaal geen informatie te vinden is op Zomerbrochure.be. Er is namelijk een afzonderlijke blogpagina waar allerlei achtergrondinformatie over reizen te vinden is.

Reisfanaten.be
Natuurlijk zijn de verhalen op veel vakantiesites mooi, maar niets is natuurlijk mooier dan de verhalen te horen van mensen die net zo enthousiast over reizen zijn als jijzelf. Reisfanaten.be is zo’n website. Je vindt hier bijzondere ervaringsverhalen van andere reizigers die op bestemmingen over de hele wereld zijn geweest. De verhalen zijn vanuit de reiziger zelf beschreven zodat je echt een idee krijgt hoe bepaalde vakanties eruit zien en wat de meest bijzonder plaatsen in bepaalde landen zijn. Ook vind je hier ontzettend veel informatie over verschillende bestemmingen.

Take-a-trip.eu
Ook Take-a-trip.eu is een erg populaire websites. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de diverse handige tools die je op deze website vindt. Je checkt bijvoorbeeld binnen enkele minuten hoe het weer op dit moment is op jouw vakantiebestemming. Ook kun je er gratis reisgidsen aanvragen en is er heel veel informatie beschikbaar over citytrips naar verschillende grote steden. Daarnaast is er op de website ontzettend veel informatie te vinden over de meest populaire zomervakantiebestemmingen. Wat je er allemaal kunt doen bijvoorbeeld en hoe het zit met de keuken en het weer. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, staat deze website ook nog eens vol met leuke en interessante reisartikelen waar je jouw voordeel mee kunt doen.

Vakantie.be
Ook deze website is erg veelzijdig. Er zijn hier talloze vakanties en weekendjes weg beschikbaar die je snel en voordelig boekt. Daarnaast vind je op vakantie.be ook veel achtergrondinformatie over bepaalde reizen en bestemmingen. Op de blogpagina lees je de leukste tips met betrekking tot je vakantie en doe je sowieso een hoop inspiratie op als het om reizen gaat.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *